Mancs őrjárat kutyák neve

Csípi a gyerek a Mancs őrjárat kutyáit, azonban nem tudod A Mancs őrjárat kutyák neveit? Nem gond, mi segítünk jobban megismerni A Paw Patrol szereplőit.

Mancs őrjárat Ryder a Mancs őrjárat 10 éves vezetője. Jellegzetes színe a piros. 

Mancs őrjárat Chase egy 7 éves németjuhász kutya, aki rendőr- és kémkutyaként szolgál. Jellegzetes színe a királykék. Jó a szaglása és a látása. Macska és toll allergiája is van. Szokásos járműve a királykék színű rendőr cirkáló. 

Mancs őrjárat Marshall egy ügyetlen, de hozzáértő 6 éves dalmata, aki tűzoltóként és mentősként szolgál. Jellegzetes színe a piros. Ő is szerepel a legtöbb epizódban, és a legtöbbet használt kölyökkutya. Fő járműve a piros tűzoltóautó. 

Mancs őrjárat Skye egy 7 éves cockapoo, aki a csapat légimentő kölykeként szolgál. Jellegzetes színe rózsaszín. Általában egy szürke helikoptert vezet, rózsaszín díszítéssell.

Mancs őrjárat Rocky egy 6 éves nem fajtiszta kölyök, aki újrahasznosító és ezermester kölyökként szolgál. Jellegzetes színe citromzöld. Fő járműve egy citromzöld színű újrahasznosító kocsi. 

Mancs őrjárat Rubble egy 5 éves bulldog, aki építőkölyökként szolgál. Jellegzetes színe sárga. Fő járműve a sárga buldózer.

Mancs őrjárat Zuma egy 5 éves csokoládé színű labrador retriever, aki vízimentő kölyökként szolgál. Jellegzetes színe a narancssárga. Fő járműve a narancssárga színű légpárnás jármű, amely szárazföldön és vízen is elég jól fszolgál.

Most, hogy segítettünk a paw patrol kutya nevekben,szeretnénk ha tudnád nálunk kapható mancs őrjárat étkészlet, mancs őrjárat tányér, mancs őrjárat ruha, mancs őrjárat persely  és sok egyéb mancs őrjárat termékek, cuccok ami érdekelheti a gyerkőcöt. Megtalálhatóak vagyunk az emagon és a vaterán is. 

Mancsos Termékeink: https://mesefilmjatekok.hu/product-category/mancs-orjarat/

Ők mindannyian különleges hősök és a 10 éves Ryder segítői. A fiú egy zseni, aki a város lakóinak segít minden nap kutyáival együtt. Minden kutyusnak van valami különlegessége. Van, amelyik a levegőben végzi munkáját, némelyik pedig a víz alatt. De az biztos, hogy a csapat minden esetben siet, hogy segítségükre legyenek valakinek, aki éppen bajba keveredett. Munka mellett azonban a Mancs Őrjáratnak mindig van ideje kalandra és mókázásra.

További Mancs őrjárat mesék:

Mancs őrjárat: A film

A történet új helyszínen játszódik, a New York ihlette Kalandvárosban. A megszokott kisvárosi hangulatot és kalamajkákat felváltották a nagyszabású rendezvények és a nagyvárosi léptékű katasztrófák. Chase, Marshall, Zuma, Rubble, Rocky és Skye új főhadiszállást létesítenek Kalandvárosban, új járgányokkal vették fel a harcot Humdinger úrral szemben. 

A megszokott csapatot egy új kutya segítette a nagyvárosban, Liberty, a hosszúszőrű tacskó. Bepillantást nyerhetünk Chase előéletébe, végig kísérhetjük egy komoly jellemfejlődésen, miközben Humdinger úr hibát hibára halmoz a hatalma növelése érdekében.

A cselekmény szerkezete hasonlít a sorozatban megszokotthoz, az egyórás filmben négy nagy mentésre került sor, az első kisebb katasztrófához képest a negyedik már egészen gigantikus méretűnek számított. A szórakoztatás mellett a film tanító jelleggel is szól a gyerekekhez olyan rejtett, vagy épp direkt üzenetekkel, mint a „tűz nem játék” és figyeljünk oda egymásra, segítsük egymást. 

Nagy örömömre szolgál, hogy a készítők ezúttal a felnőttekre is gondoltak. A film zenéje kifejezetten élvezhető, hála Adam Levine dalának, és még pár olyan poén is elhangzik, melyen nem csak a közönség apraja derült jót. Ebből a filmből végre az is kiderül, miből futja Rydernek a sok high-tech kütyüre. 

Egy kifejezetten élvezhető mesefilmet láthatunk. Hoz újat a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. A szülők azonban készüljenek fel, hogy a Mancs őrjárat film után a gyerekek részéről újra meg fog nőni az igény a Mancs őrjárat plüss figura, Mancs őrjárat játék, Mancs őrjárat torta, Mancs őrjárat színező, Mancs őrjárat csillagromboló és minden elképzelhető vagy elképzelhetetlen hasznos vagy haszontalan tárgy iránt.

Vigyázz, kész, mancs!

1. Vigyázz, kész, mancs! Chase, Marshall, Zuma, Rubble, Rocky és Skye versenypályát akarnak építeni és hogy élőben is megcsodálhassák kedvenc pilótájukat. De amikor a példaképük nem tud megjelenni a versenyen, Marshallnak kell, hogy versenyezzen. Marshall ráadásul nem bízik saját magában és egy szuper gyors ellenféllel is szembe kell néznie, ha nyerni szeretne. 2. lufi mentőakció. A karnevál hatalmas lufijai elszabadulnak a városban, így Chasere, Marshallra, Zumara, Rubblere, Rockyra és Skyera vár a feladat, hogy megmentsék a léggömböket és magát a karnevált is. Ha ez nem lenne elég, a kutyák barátai egy ritka pók hálójának csapdájába esnek, így ők is megmentésre szorulnak.

Vélemény, hozzászólás?