Webshopunk bizonytalan ideig szünetel!

Disney Marie Cica polár takaró 100*150cm

Várható szállítási idő: 7 - 8 munkanap
Kategória ,

Disney Marie Cat, Cica polár takaró

Méret: 100 x 150 cm.

Finom, puha.

100% Polar Fleece.

2 690 Ft

Télen-nyáron szükséges lehet, amibe a hidegebb estéken, vagy éppen csípős hajnalokon beburkolhatod magadat.Nincs is rosszabb a dermesztő mínuszok átjárta éjszakákon ha nincsen megnyugtató meleg, mely egyben biztonságérzetet is ad. Valószínűleg nem egyszer élted már át ezt a fajta borzalmat, s ezen negatív érzelmek miatt oly lényeges, hogy a gyermekednek milyen kiegészítővel készülsz.
A lurkók szeretik misztifikálni a tulajdonukban lévő tárgyakat, s ez alól természetesen az alvás kellékei sem kivételek. Az anyag milyensége mellett a megjelenésre vonatkozó jegyek sem mellékesek. Ha gyermekednek kutatsz ideális verzió után, akkor a legjobb, ha kedvenc mesehőseit hívod segítségül, minták formájában.
A Disney Marie Cica polár takaró melegséget és biztonságérzetet nyújt a dermesztő hidegben.Nincs is fontosabb annál, hogy gyermekünk kedvenc mesehősével a Disney Marie Cica polár takaróval aludhasson. Fontos, hogy a gyereknek ne kelljen átélni-e azt a fajta borzalmat amikor didereg a hidegben, hisz ha neked szülőként ilyen fontos a kényelem, egyértelmű, hogy a gyerek számára is elengedhetetlen. A Disney Marie Cica polár takaróval el lehet felejteni a didergést.
Disney Marie egy aranyos kiscica, ágyneműhuzatokon nagyon jól tud  mutatni mint dekorációs elem. Disney Marie ágyneműhuzataink nem csak dekorációs eszközt fednek le.

Traktor, ló, unikornis takarót keresel? Vagy Disney hősöset? Nálunk megtalálsz többféle takarót. A takaró egy hideg téli vagy őszi nap nagyon jól tud jönni, hogy ne fázzunk főleg ha 100% polár. Finomsága, puhasága segít minket könnyed álomba merülni. Disney hősös takaróink nem csak jó hangulatot, adnak hanem dekorációként is szolgálnak a színességük miatt. Így nem csak a hideg hónapokban nyújtanak számunkra hasznot.