Disney Micimackó baba cipő, tutyik 74/80

Várható szállítási idő: 7 - 8 munkanap

Disney Winnie the Pooh, Disney Micimackó baba cipő, tutyik

Anyaga: 100% pamut

Méret: 74/80

1 890 Ft

Elfogyott

Sok szülő a babavárás időszakakor baba termékek után keresgél, hogy a szülés után ne legyen erre gondjuk. A baba termékek kutatása elengedhetetlen sajnos szülés előtt, a rengeteg átalvatlan éjszakák megnehezítenék a vásárlási folyamatot, arról is beszélve, hogy valakinek vigyáznia kell akkor a babára. De ha már meg van a baba akkor se essünk kétségbe, mert webshopunkban a játékok mellett különféle baba termékekekt meglehet találni. Legyen az rágóka, kulacs, body.

A Disney Micimackó magyar címe A Micimackó kalandjai (eredeti cím: The Many Adventures of Winnie the Pooh) Disney micimackó  új magyar változattal 1997. október 7-én, s ez utóbbit adták ki VHS-n. Disney micimackó plüss és micimackó párna is kapható napjainkban micimackó és barátai: tigris, nyuszi, malacka, róbert gida, füles, bagoly, kanga, zsebibaba, ürge micimackó tigris: A legbolondosabb játék tigris a Százholdas Pagonyban, aki szeret ugrálni a farkával, és játszani Zsebibabával.

Lakástextileink

Lakástextileink között megtalál arctörlőt, kéztörlőt, gyerek ágyneműt, gyerek törölközőt, párnát, párnahuzatot, poncsót, takarót. Ma már nem csak funkcionális célt töltenek be, hanem designer termékként is szolgálnak.

100% pamut ágyneműhuzat

Lakástextileink között az ágyneműhuzataink 100% pamutból vannak. Hogy miért jó a pamut? Erre választ is adunk. a pamut ágyneműhuzat előnyei: – Nem tartalmaz vegyi anyagot, ezért nem irritálja a bőrt. – Puha és kényelmes, mert felszívja a vizet a légkörből. – Jó hőmegörző képessége van, ezért nem fázunk az ágyneműhuzattól. A gyerek ágyneműk a Disney Micimackó mintáknak köszönhetően dekorálják a lakást.

Disney Micimackó kis párnahuzataink 100% poliészterből vannak.

A poliészterről az a tévhit járja, hogy rossz minőségű, mert régen így volt, de ma már nem számít annak. Amellett, hogy a vizet átereszti, jól szellőzik, jó a hőszigetelő képessége és gyorsan szárad, mivel kevés nedvességet vesz fel. Mindemellett a rugalmassága az átlagostól jobb, valamint könnyű és színtartó, szóval nem kell attól tartani, hogy pár mosás után kifakul. Ráadásul fazontartó is, vagyis kevésbé nyúlik és tartósabb, mint a pamut. Egyszóval vannak esetek amikor kimondottan jónak számít poliésztert választani. Ezek a Disney Micimackó párnahuzatok azért is jók egy gyermek számára, mert ha szeretik a mesét akkor design formában kifejezhetik rajongásukat. Nagyon fontos, hogy már kis korban ki tudjuk fejezni magunkat.