Disney Minnie egér ékszerkészítő kreatív játék

Várható szállítási idő: 2 - 3 munkanap
Kategória
Készítsd el saját ékszereidet egyedülálló stílusban a 5-féle különböző gyöngy és medál karkötők és nyakláncok kreatív játék közé tartozó szettünk segítségével! A színes gyöngyök, szívek, virágok és Minnie Egeres medálok mindenki számára lehetővé teszik, hogy elkészítse álmai karkötőjét vagy nyakláncát, ízlésüknek megfelelően.

A doboz mérete mindössze 14*15 cm, így bárhová magaddal viheted. Bármikor elkezdhesd a tervezést és az ékszerek elkészítését. A készletben található útmutató egyszerű és könnyen követhető lépéseket mutat be. Így bárki képes lesz elkészíteni a saját karkötőjét vagy nyakláncát kreatívan.

Az ékszerek készítése fantasztikus hobbiként szolgálhat, valamint tökéletes ajándék lehet szeretteid számára a kreatív játék közé tartozó ékszerkészítőnk. A szett kiváló minőségű anyagokat tartalmaz. Így biztos lehetsz benne, hogy az elkészült ékszerek hosszú évekig megőrzik szépségüket.

Nézd meg most a 5-féle különböző gyöngy és medál karkötők és nyakláncok készítő szettünket. Fedezd fel a végtelen lehetőségeket, amelyekkel elkészítheted az egyedi és szép ékszereket!

Minnie egér ágyneműhuzatunk a játékhoz: https://mesefilmjatekok.hu/termek/disney-minnie-eger-agynemuhuzat/

2 200 Ft

1 készleten