Just Married szalvéta 16 db-os 33*33 cm

Várható szállítási idő: 2 – 3 munkanap

Kategória ,

Just Married szalvéta 16 db-os 33*33 cm

Mérete 33*33 cm

16 darab/csomag

1 090 Ft

Elfogyott

Az esküvő nagyon fontos egy szerelmes pár életében. Épp ezért fontos, hogy minden a tervezett körülmények között alakuljon. Sokan megbíznak esküvőszervezőket olyan dolgokra mint a díszítés elintézése. Egy szép díszítés a vendégeket is letudja nyűgözni az esküvőn. A lufik, girlandok, zászlófüzérek, szalvéták, asztali díszek nagyon jól feltudnak dobni egy esküvőt. Esküvői lufi dekorációink elengedhetetlenek egy szép díszítéshez. Rendeld meg még ma esküvői lufi dekorációinkat a nagy napra és nem fogsz csalódni! Termékeink minőségiek. A lufi állványok több lufiból álló nagyon mutatós díszítések. Sajnos lufi állványokat nem árulunk.

Mire is jó egy szalvéta?

A szalvéta arra jó, hogy megtudjuk törölni arcunkat és kezünket étkezés közben és utána. De nem csak ezt a funkciót tölti be, hanem dekorációs eszközként is szolgál.

Szalvéta hajtogatás

Különféle ünnepekre, alkalmakra, legyen az esküvő, karácsony, születésnap vagy húsvét, hajtogathatunk szalvétát. A hajtogatás lehet egyszerű vagy bonyolult. Egy egyszerű, de mutatós szalvéta hajtogatással a vacsora sztárja lehetsz. Szalvétából lehet hajtogatni masnit, nyakkentőt, szivet, evőeszköz tartót is.

Mi az a decoupage?

A decoupage egy olyan kreatív szalvéta technika amivel tárgyakat díszíthetünk szalvétával. A szalvéták lehetnek kivágottak is. Díszíthetünk vele fa dobozokat, papírt, cserepet, textilt, gipszet, üveget, hungarocellt stb. Nagyon kedvelt kézműves dolog, mivel könnyű elsajátítani a technikát és mutatós lesz a kapott tárgy.

Hogyan kell decoupage díszítést csinálni?

Egyszerűen a szalvétán lévő mintát körbe vágjuk vagy kézzel körbe tépkedjük. Ha ezzel megvagyunk akkor elválasztjuk a szalvéta rétegeket és csak azt fogjuk felhasznál amin a minta van. Majd bekenjük a díszítendő felületet decoupage ragasztóval vékonyan egy ecsettel. Ráhelyezzük a szalvétát és ha megszáradt, egy újabb réteg ragasztóval lekenjük a szalvétát. Ha átkenjük decoupage-lakkal akkor tartósabb lesz és fényesebb a díszítésünk. Mindig a szalvéta közepétől haladjunk az ecsettel a szélekig és fontos, hogy előzőleg pasztell színnel fessük le. A decoupage technikához nem csak szalvétákat használunk fel, hanem bármilyen papír alapú mintát. Papír esetében ugyanúgy kell eljűrni, viszont tapéta ragasztót kell használni, hogy ne hullámosodjon a papír a decupage ragasztó helyett. Nagyon sok mindent létre tudunk hozni decupage technikával, legyen az mécses tartó, ékszertartó doboz, ecet tartó üveg vagy fényképtartó.