Webshopunk bizonytalan ideig szünetel!

LOL Surprise Iskolatáska, táska 38 cm

Várható szállítási idő: 7 - 8 munkanap
Kategória ,

LOL Surprise Iskolatáska, táska 38 cm

Méret: 320*120*380 mm

11 690 Ft

A mérete mellett számos előnnyel rendelkezik a LOL Surprise iskolatáska. Például az egyik oldalán cipzár fut végig, így könnyítve meg a LOL Surprise iskolatáska aljában való keresést.Rengeteg minden elfér benne, füzetek, kulacs, uzsonnás doboz, könyvek.Vállpántjai párnázottak.A vállpántok mellett ma már a LOL Surprise Iskolatáska hátulsó része is puha anyaggal felturbózott.
Két szabad kezet eredményez a LOL Surprise iskolatáska, ami lássuk be elengedhetetlen akár játszótéren, akár ha iskolába vagy haza tartunk.
A LoL surprise babák igazán divatosak. Ha te is szeretnél igazán divatos lenni akkor a LoL surprise babáink mintájával az lehetsz. Válassz Lol surprise ágyneműhuzatot vagy hátitáskát termékeink közül. Termék variációink közül különféle LoL surprise szetteket rakhatsz össze.

Táskáink között megtalálsz iskolai hátitáskát, ovis oldaltáskát a gyereknek Disney rajzfilm mintákkal. Hátitáskából nem mindegy, hogy milyet választunk a gyerek számára. Fontos, hogy kényelmes legyen és hogy jól bírja azt ha nyúzza a gyerek. Emellett fontos a több rekesz például uzsonnás doboz vagy kulacs elhelyezésére. A fényvisszaverős táska megóvja a gyereket attól, hogy elüssék az utcán. Ovis oldaltáskáinknál fontos, hogy beleférjen a gyerek kulacsa és játéka.