Webshopunk bizonytalan ideig szünetel!

Minyonok étkészlet, micro műanyag szett

Várható szállítási idő: 7 - 8 munkanap

Minions, Minyonok étkészlet, micro műanyag szett

-BPA Mentes

-Származási ország: Spanyolország

-A termék környezetbarát, újrahasznosítható anyagból készült a Föld védelmében.

Csomagolás nélkül!

A készlet tartalma:

1 db mélytálka (Mikrózható műanyag)

1 db lapostányér (Mikrózható műanyag)

1 db pohár 260 ml (600 watton mikrózható max. 2 percig)

A termék anyaga: műanyag.

1 890 Ft

BPA mentes műanyag étkészlet

Ne hagyd, hogy káros hatások érjék gyerekedet az étkészlet és tányér miatt.Nagyszerű BPA mentes  műanyag étkészletet árulunk gyerekeknek.A BPA a biszfenol A rövidítése. Ez egy ipari vegyi anyag. Egyes kutatások kimutatták, hogy bejuthat élelmiszerekbe vagy italokba a BPA-ból készült, vagy azzal kezelt tartályokból. A BPA-nak való kitettség aggodalomra ad okot, mert lehetséges egészségügyi hatásai a magzatok, csecsemők és gyermekek agyára, viselkedésére és prosztata mirigyére hathatnak károsan.  A használata már korlátozott az EU-ban, Kanadában, Kínában és Malajziában, különösen a csecsemők és kisgyermekek számára készített termékek esetében. Megtalálható nálunk BPA mentes Disney műanyag étkészlet.Mancs őrjáratos, Minnie egeres, Harry Potteres, Jégvarázsos, Pókemberes, Verdás, Batmanes BPA mentes Disney műanyag.

mikrózható is

BPA mentes Disney műanyag étkészleteink nagy része mikrózható. Az, hogy mikrózható azt teszi lehetővé, hogy ha kihült a gyerek kakaója vagy étele akkor elég csak megmikrózni és újra meleg lesz. Manapság a mikró használat elengedhetetlen a háztartásokban, szinte mindenhol találni mikrót. Épp ezért is fontos, hogy mikrózhatóak legyenek. Szabaduljon meg a gondolattól, hogy nem mikrózható a bögre, tányér és pohár, nálunk megtalálja a számára megfelelőt. Mindamelett fontos azt is megemlíteni, hogy ha mikrózható akkor BPA mentesnek is kell lennie, hogy a káros anyagok ne szabaduljanak ki a bögréből vagy pohárból. Ezek a portékák a Föld védelme érdekében újrahasznosítható műanyagból készültek.

A minyonok előzménye a Gru-nak és a Gru 2-nek. A filmből kiderül, hogy miért lettek a gonosz Grunak a katonái a minyonok. A három minyon, Kevin, Stuart, Bob egy gonosztevőt találnak, aki azt akarja elérni, hogy őket használja gonosz tervéhez, de nem sikerül neki  a terve. Vajon a minyonok mirét csatlakonak Gru-hoz?