Webshopunk bizonytalan ideig szünetel!

Sonic, a sündisznó étkészlet, micro műanyag szett

Várható szállítási idő: 7 - 8 munkanap

Sonic the Hedgehog, Sonic, a sündisznó Étkészlet, micro műanyag szett

-BPA Mentes

-Származási ország: Spanyolország

-A termék környezetbarát, újrahasznosítható anyagból készült a Föld védelmében.

Csomagolás nélkül!

A készlet tartalma:

1 db mélytálka (Mikrózható műanyag)

1 db lapostányér (Mikrózható műanyag)

1 db Micro bögre 265 ml (Mikrózható műanyag)

A termék anyaga: műanyag.

2 390 Ft

BPA mentes műanyag étkészlet

Ne hagyd, hogy káros hatások érjék gyerekedet az étkészlet és tányér miatt.Nagyszerű BPA mentes  műanyag étkészletet árulunk gyerekeknek.A BPA a biszfenol A rövidítése. Ez egy ipari vegyi anyag. Egyes kutatások kimutatták, hogy bejuthat élelmiszerekbe vagy italokba a BPA-ból készült, vagy azzal kezelt tartályokból. A BPA-nak való kitettség aggodalomra ad okot, mert lehetséges egészségügyi hatásai a magzatok, csecsemők és gyermekek agyára, viselkedésére és prosztata mirigyére hathatnak károsan.  A használata már korlátozott az EU-ban, Kanadában, Kínában és Malajziában, különösen a csecsemők és kisgyermekek számára készített termékek esetében. Megtalálható nálunk BPA mentes Disney műanyag étkészlet.Mancs őrjáratos, Minnie egeres, Harry Potteres, Jégvarázsos, Pókemberes, Verdás, Batmanes BPA mentes Disney műanyag.

mikrózható is

BPA mentes Disney műanyag étkészleteink nagy része mikrózható. Az, hogy mikrózható azt teszi lehetővé, hogy ha kihült a gyerek kakaója vagy étele akkor elég csak megmikrózni és újra meleg lesz. Manapság a mikró használat elengedhetetlen a háztartásokban, szinte mindenhol találni mikrót. Épp ezért is fontos, hogy mikrózhatóak legyenek. Szabaduljon meg a gondolattól, hogy nem mikrózható a bögre, tányér és pohár, nálunk megtalálja a számára megfelelőt. Mindamelett fontos azt is megemlíteni, hogy ha mikrózható akkor BPA mentesnek is kell lennie, hogy a káros anyagok ne szabaduljanak ki a bögréből vagy pohárból. Ezek a portékák a Föld védelme érdekében újrahasznosítható műanyagból készültek.

A Sonic étkészlet használata kifejezi a gyerek szeretettét a játék vagy a mese iránt. Dekorációként is szolgál színessége miatt. A Sonic a sündisznó 2020-ban bemutatott akció-kalandfilm. sonic 2020 teljes film, amely a Sega által kiadott Sonic the Hedgehog című videojáték-franchise alapján készült. A mesehősnek menekülnie kell a bolygójáról és a Földön köt ki. Amerikában mivel hihetetlen sebességgel közlekedik senki nem tud róla. Viszont szívesen barátkozik. Egy napon viszont probléma lesz vele aminek köszönhetően felkelti a CIA és a hadsereg figyelmét. Megtalálható nálunk BPA mentes Sonic étkészlet, bögre, pohár, evőeszköz és szendvicsdoboz.

Termékeink BPA mentesek

Ne hagyd, hogy káros hatások érjék gyerekedet az étkészlet miatt. Nagyszerű BPA mentes étkészleteket árulunk gyerekeknek Disney szereplőkkel.A BPA a biszfenol A rövidítése. Ez egy ipari vegyi anyag. Egyes kutatások kimutatták, hogy bejuthat élelmiszerekbe vagy italokba a BPA-ból készült, vagy azzal kezelt tartályokból. A z ennek való kitettség aggodalomra ad okot, mert lehetséges egészségügyi hatásai a magzatok, csecsemők és gyermekek agyára, viselkedésére és prosztata mirigyére hathatnak károsan. Használata már korlátozott az EU-ban, Kanadában, Kínában és Malajziában, különösen a csecsemők és kisgyermekek számára készített termékek esetében. Megtalálható nálunk BPA mentes vizes -, műanyag-, üveg-, fél literes-, Mancs őrjáratos, Minnie egeres, Harry Potteres, Jégvarázsos, Pókemberes, Verdás, Batmanes, Frisher Price kulacs. Megtalálható nálunk BPA mentes Sonic étkészlet, bögre, pohár, evőeszköz és szendvicsdoboz. A Sonic játékok azért is jók egy gyermek számára, mert ha szeretik a mesét, filmet akkor design formában kifejezhetik rajongásukat. Nagyon fontos, hogy már kis korban ki tudjuk fejezni magunkat. Sonic mikrózható étkészletet keresel? Válaszd a 3 részes Sonic, a sündisznó mintás mikrózható étkészletetünket.