Webshopunk bizonytalan ideig szünetel!

Sonic, a sündisznó micro bögre 265 ml

Várható szállítási idő: 7 - 8 munkanap

Sonic the Hedgehog, Sonic, a sündisznó Micro bögre 265 ml

Mikrózható műanyag bögre.

-BPA Mentes

-Származási ország: Spanyolország

Űrtartalom: 265 ml

790 Ft

BPA mentes

Ne hagyd, hogy káros hatások érjék gyerekedet a Bögre, pohár miatt. Nagyszerű BPA mentes Bögréket, pohakat árulunk gyerekeknek Disney szereplőkkel. A BPA a biszfenol A rövidítése. Ez egy ipari vegyi anyag. Egyes kutatások kimutatták, hogy bejuthat élelmiszerekbe vagy italokba a BPA-ból készült, vagy azzal kezelt tartályokból. A BPA-nak való kitettség aggodalomra ad okot, mert lehetséges egészségügyi hatásai a magzatok, csecsemők és gyermekek agyára, viselkedésére és prosztata mirigyére hathatnak károsan.  A BPA használata már korlátozott az EU-ban, Kanadában, Kínában és Malajziában, különösen a csecsemők és kisgyermekek számára készített termékek esetében. Megtalálható nálunk BPA mentes Bögre és pohár.Mancs őrjáratos, Minnie egeres, Harry Potteres, Jégvarázsos, Pókemberes, Verdás, Batmanes Bögre vagy pohár.

mikrózható

Bögréink egy része mikrózható. Az, hogy mikrózható azt teszi lehetővé, hogy ha kihült a gyerek kakaója vagy étele akkor elég csak megmikrózni és újra meleg lesz. Manapság a mikró használat elengedhetetlen a háztartásokban, szinte mindenhol találni mikrót. Épp ezért is fontos, hogy mikrózhatóak legyenek. Szabaduljon meg a gondolattól, hogy nem mikrózható a bögre, nálunk megtalálja a számára megfelelőt. Mindamelett fontos azt is megemlíteni, hogy ha mikrózható akkor BPA mentesnek is kell lennie, hogy a káros anyagok ne szabaduljanak ki. Ezek a portékák a Föld védelme érdekében újrahasznosítható műanyagból készültek.

Újrahasznosítható műanyag fajták:

PET, HD-PE, LD-PE, PP PET: Ásványvizes, műanyag poharak tartoznak ide, a leggyakoribb újrahasznosítható műanyag. HD-PE: Gyakori műanyag típus, samponos és tusfürdős flakonok csomagolására használják leginkább, de tisztítószerek csomagolására is. LD-PE: Egyszer használatos műanyagok.Ilyenek a frissen tartó fóliák, a nejlonzacskók, reklámszatyrok, élelmiszeripari csomagolások. PP: Főként az élelmiszeriparban van jelen. Ugyanis joghurtos, tejfölös, vajas dobozok, valamint ketchupos, majonézes és mustáros flakonok formájában találkozhatunk vele leggyakrabban.

A Sonic a sündisznó (eredeti cím: Sonic the Hedgehog) 2020-ban bemutatott akció-kalandfilm. sonic 2020 teljes film, amely a Sega által kiadott Sonic the Hedgehog című videojáték-franchise alapján készült. Sonicnak a sündisznónak menekülnie kell a bolygójáról és a Földön köt ki. Amerikában mivel hihetetlen sebességgel közlekedik senki nem tud róla. Viszont szívesen barátkozik. Egy napon viszont probléma lesz vele aminek köszönhetően felkelti a CIA és a hadsereg figyelmét. Megtalálható nálunk BPA mentes Sonic étkészlet, bögre, pohár, evőeszköz és szendvicsdoboz.

Termékeink BPA mentesek

Ne hagyd, hogy káros hatások érjék gyerekedet az étkészlet miatt. Nagyszerű BPA mentes étkészleteket árulunk gyerekeknek Disney szereplőkkel.A BPA a biszfenol A rövidítése. Ez egy ipari vegyi anyag. Egyes kutatások kimutatták, hogy bejuthat élelmiszerekbe vagy italokba a BPA-ból készült, vagy azzal kezelt tartályokból. A z ennek való kitettség aggodalomra ad okot, mert lehetséges egészségügyi hatásai a magzatok, csecsemők és gyermekek agyára, viselkedésére és prosztata mirigyére hathatnak károsan. Használata már korlátozott az EU-ban, Kanadában, Kínában és Malajziában, különösen a csecsemők és kisgyermekek számára készített termékek esetében. Megtalálható nálunk BPA mentes vizes -, műanyag-, üveg-, fél literes-, Mancs őrjáratos, Minnie egeres, Harry Potteres, Jégvarázsos, Pókemberes, Verdás, Batmanes, Frisher Price kulacs. Megtalálható nálunk BPA mentes Sonic étkészlet, bögre, pohár, evőeszköz és szendvicsdoboz. A Sonic étkészlet kifejezi a gyerek szeretettét a játék vagy a mese iránt. Dekorációnként is szolgál színessége miatt. Ezek a Sonic termékek azért is jók egy gyermek számára, mert ha szeretik a mesét, filmet akkor design formában kifejezhetik rajongásukat. Nagyon fontos, hogy már kis korban ki tudjuk fejezni magunkat. Sonic mikrózható étkészletet keresel? Válaszd a 3 részes Sonic, a sündisznó mintás mikrózható étkészletetünket.