Trónok harca shaker alsó tárolóval 850 ml

Várható szállítási idő: 7 - 8 munkanap

Game of Thrones, Trónok harca shaker alsó tárolóval 850 ml

Könnyen rögzíthető, felcsavarható, szivárgásmentes tető és tároló elemek.

Kiöntő pattintahó kupakkal, az italt közvetlenül a shaker-ből fogyaszthatod.

4 590 Ft

Elfogyott

BPA mentes

Ne hagyd, hogy káros hatások érjék gyerekedet a Bögre, pohár miatt. Nagyszerű BPA mentes Bögréket, pohakat árulunk gyerekeknek Disney szereplőkkel. A BPA a biszfenol A rövidítése. Ez egy ipari vegyi anyag. Egyes kutatások kimutatták, hogy bejuthat élelmiszerekbe vagy italokba a BPA-ból készült, vagy azzal kezelt tartályokból. A BPA-nak való kitettség aggodalomra ad okot, mert lehetséges egészségügyi hatásai a magzatok, csecsemők és gyermekek agyára, viselkedésére és prosztata mirigyére hathatnak károsan.  A BPA használata már korlátozott az EU-ban, Kanadában, Kínában és Malajziában, különösen a csecsemők és kisgyermekek számára készített termékek esetében. Megtalálható nálunk BPA mentes Bögre és pohár.Mancs őrjáratos, Minnie egeres, Harry Potteres, Jégvarázsos, Pókemberes, Verdás, Batmanes Bögre vagy pohár.

mikrózható

Bögréink egy része mikrózható. Az, hogy mikrózható azt teszi lehetővé, hogy ha kihült a gyerek kakaója vagy étele akkor elég csak megmikrózni és újra meleg lesz. Manapság a mikró használat elengedhetetlen a háztartásokban, szinte mindenhol találni mikrót. Épp ezért is fontos, hogy mikrózhatóak legyenek. Szabaduljon meg a gondolattól, hogy nem mikrózható a bögre, nálunk megtalálja a számára megfelelőt. Mindamelett fontos azt is megemlíteni, hogy ha mikrózható akkor BPA mentesnek is kell lennie, hogy a káros anyagok ne szabaduljanak ki. Ezek a portékák a Föld védelme érdekében újrahasznosítható műanyagból készültek.

Újrahasznosítható műanyag fajták:

PET, HD-PE, LD-PE, PP PET: Ásványvizes, műanyag poharak tartoznak ide, a leggyakoribb újrahasznosítható műanyag. HD-PE: Gyakori műanyag típus, samponos és tusfürdős flakonok csomagolására használják leginkább, de tisztítószerek csomagolására is. LD-PE: Egyszer használatos műanyagok.Ilyenek a frissen tartó fóliák, a nejlonzacskók, reklámszatyrok, élelmiszeripari csomagolások. PP: Főként az élelmiszeriparban van jelen. Ugyanis joghurtos, tejfölös, vajas dobozok, valamint ketchupos, majonézes és mustáros flakonok formájában találkozhatunk vele leggyakrabban.

Trónok harca könyvek sorban: Trónok harca (angol cím: A Game of Thrones, első megjelenés: 1996) Királyok csatája (angol cím: A Clash of Kings, első megjelenés: 1998) Kardok vihara (angol cím: A Storm of Swords, első megjelenés: 2000) Varjak lakomája (angol cím: A Feast for Crows, első megjelenés: 2005) Sárkányok tánca (angol cím: A Dance with Dragons, első megjelenés: 2011) Az utolsó trónok harca könyv ami megjelent a Sárkányok tánca. A sorozat magyar nyelvű változatában a szereplő állandó szinkronhangja Anger Zsolt volt, majd Stohl András vette át tőle a feladatot.