Fólia lufi felfújása otthon

Két féle módszer van arra , hogy  felfújjunk egy fólia lufit otthon. Egyik módszer amikor héliumos palackkal fújjuk fel a fólia lufit, ekkor ugye lebegni fog a levegőben. A másik módszer ami egyúttal olcsóbb is sokkal, amikor sima levegővel fújjuk fel a fólia lufit, ekkor közönséges kézi pumpát használunk a felfújásra. Sajnos a hélium palack ára elég drága, ezért a pumpával való felfújást választják sokan és lufi pálcára helyezik a fólia lufit. A böngészőben keresgélve nem titok, hogy 13000 Ft-tól kezdődik  egy nagyobbacska hélium palack ára, de ha jobban utána keresünk akkor találunk olcsóbban is, de az sajnos csak kevés lufi felfújásához elegendő. A fólia lufik előnye, hogy többször újra felfújhatóak.

Többféle mód létezik a levegővel való felfújáshoz. A Kétirányú Kézipumpa mindkét irányba fújja fel a lufit, az az ha a pumpa karját magunk felé húzzuk akkor is fújja a lufit. Az elektromos levegős Fújógép előnye, hogy nem kézi mozdulatokkal kell felfújni a lufit. Minden fólia lufin van egy lezáró szelep, miután felfújtuk a lufikat össze kell nyomni a száját és már le is záródott.A modellező lufi pumpa cső lufikhoz van.Ha lufipumpa nincs kéznél, a megfelelő alakra felfújható a lufipálca nyílásán keresztül is. De így sosem lesz olyan szilárd, mint amikor pumpát használunk. 

Mennyiségi szükséglettől függően különböző hélium palackok állnak rendelkezésre, melyek méretválasztéka az 1 literes palackoktól az 50 literes palackokig létezik. A hélium palackok ára eszerint is váltakozik.

Ha sikerült felfújni a fólia lufit Hogyan kössük meg a léggömböket?

Ha már vásárol hélium lufikat, emelje ki a hatást azzal, hogy szalagot, esetleg nehezéket is vásárol a lufikhoz. A hélium lufikhoz való kiegészítők kínálatát megtalálja honlapunkon a party kellékek kategóriában: https://mesefilmjatekok.hu/product-category/party-kellekek/

Számos és szülinapi lufi is található nálunk. A számos lufi lényege, hogy ahány éves a gyerek,baba vagy felnőtt olyan számos lufit használunk a szülinapi partin.A számos lufihoz külön lehet vásárolni szülinapi lufit is. Ennek előnye, hogy a gyerek kedvenc Disney hőse szerepelhet a szülinapi lufin ami ezzel örömet okoz neki. Vásárolhatsz még betű lufit is. Amivel ki tudod írni a szülinapos nevét vagy egyéb üzeneteket is kirakhatsz a betű lufikból mint például, hogy boldog szülinapot.Felejtsd el a kudarcba fulladt szülinapi dekorációkat, vásárolj szülinapi lufit és számos lufit. Ezekkel a lufikkal garantált lesz a siker mind a gyerekeknél mind a felnőtteknél.

Vélemény, hozzászólás?