Harry Potter szereplők

Csípi a gyerek a Harry Potter szereplőit, azonban nem tudod A Harry Potter szereplők neveit? Nem gond, mi segítünk jobban megismerni a Harry Potter szereplőit.

Harry Potter szereplők:

Harry Potter – az egyetlen ember, aki túlélte a legsúlyosabb főbenjáró átkot, az Avada Kedavrát. 1980-ban született. Szüleit egyévesen 1981-ben elveszti, attól kezdve nagynénjénél, a Dursley családnál nevelkedik sanyarú körülmények között. 11 évesen megtudja hogy varázsló és a Roxfort Boszorkány és Varázslóképző szakiskolában megkezdi tanulmányait, ahol a Griffendél ház tagja lesz. 6 évvel később legyőzi Voldemortot.Kiváló kviddics játékos. Villám alakú sebhely van a homlokán. Legjobb barátai Ron Weasley és Hermione Granger. Szülei Lily Potter és James Potter. Felesége Ginny Weasley. Gyerekei James Sirius, Albus Perselus és Lily Luna.

Hermione Granger – roxforti kitűnő diák, a Griffendél ház tagja. Hermione Granger Harry barátja, később Ron felesége. Sokan nem kedvelik okoskodása miatt, de sok plusz pontot szerzett eszével a házának. Hermione Granger mugli családból származik, és karaktere jól illusztrálja azokat a társadalmi alkalmazkodási problémákat, amelyekkel gyakran szembesülnek az új Roxfort diákjai.

Ron Weasley – Harry barátja, a Weasley család legkisebb fiúgyermeke.

Félénk, szerény fiú, aki egy elszegényedett varázsló családból származik. Ron Weasley Harry első barátja a Roxfortban, és közel kerülnek egymáshoz. Hűsége és segítsége hasznos Harry számára a kalandjaik során. Ron Weasley középszerűsége, varázslói múltja ellenére arra emlékeztet bennünket, hogy a Roxfortban elért siker kizárólag a tehetségen és a kemény munkán múlik, nem pedig a családi kapcsolatokon. Ron Weasley  hajlandósága arra, hogy megverje a szörnyű sakkkirálynő, jól mutatja, mennyire önzetlen és nagylelkű. 

Ginny Weasley – Harry barátnője, később felesége. Egy évvel fiatalabb Harrynél. A Weasley család legfiatalabb tagja.

Voldemort nagyúr A sorozat főgonosza. 1981-ben megölte Harry szüleit, James Pottert és Lily Evanst. Harry Potterrel is végezni akart,de rajta nem fogott az átok, így életben maradt egy sebhellyel a fején.  Voldemort követői a halálfalók.

Most, hogy segítettünk a Harry Potter szereplők nevében,szeretnénk ha tudnád nálunk kapható Harry Potter ágyneműhuzat, Harry Potter párnahuzat  és sok egyéb Harry Potter termékek, cuccok ami érdekelheti a gyerkőcöt. Megtalálhatóak vagyunk az emagon és a vaterán is. 

Vélemény, hozzászólás?