Jégvarázs szereplők

Csípi a gyerek a Jégvarázs szereplőit, azonban nem tudod a Jégvarázs szereplők neveit? Nem gond, mi segítünk jobban megismerni a jégvarázs szereplőit. Nem tudod Mi a rénszarvas neve a Jégvarázs című filmben? Nem baj, erre is adunk választ.

Jégvarázs szereplők:

Elza –  Elza Arendelle királynője, Anna nővére, aki különös varázs erővel rendelkezik. Elza jeget tud varázsolni a kezével és folyton kalandokba keveredik.

Anna – Anna mindennél jobban szereti nővérét, Elzát. Anna folyton szeretne vele hóembert építeni, de Elza nem megy ki a szobájából, mert a kezével jeget tud varázsolni és egyszer már megsértette emiatt Annát.

Kristoff – A hegyi ember, aki Anna hercegnő barátja és kalauza lesz a kalandjai során. A jégvarázs 2-ben Kristoff eljegyzi Annát és Anna igent mond.

Olaf –  Olafot Anna és Elza építette gyerekként és Elza varázsa kelti életre. Olaf Annának és Kristoffnak is segít a kalandjaik során. 

Hans – Jóképű herceg a szomszéd királyságból, kezdetben Anna udvarlója, ám valódi szándékai is rövidesen felszínre kerülnek.

Sven – Sven Kristoff rénszarvasa. Ő is részt vesz a kalandokban vagy akár egy társasjátékban.

Most, hogy segítettünk a szereplők nevében és, hogy mi a jégvarázsban a szarvas neve, szeretnénk ha tudnád nálunk kapható Jégvarázs étkészlet, Jégvarázs tányér, Jégvarázs termékek, cuccok ami érdekelheti a gyerkőcöt. Megtalálhatóak vagyunk az emagon és a vaterán is. 

Jégvarázsos Termékek:

Vélemény, hozzászólás?