Mancs őrjárat szereplők: A legmenőbb kutyák, katt ide

A Mancs őrjárat szereplők, akik mindenkit lázba hoznak. Egy szuper mese gyerekeknek.

Csípi a gyerek a népszerű Mancs őrjárat kutyáit, azonban nem tudod A Mancs őrjárat kutyák neveit? Nem gond, mi segítünk jobban megismerni A Paw Patrol szereplőit. Most tudd meg kik a Mancs őrjárat szereplők! A mese pozitív üzenet a gyerekeknek, hogy mindig tartsanak össze és segítsenek a bajba jutottakon.

Mancs őrjárat szereplők

Ryder a Mancs őrjárat vezetője. Jellegzetes színe a piros. Ez a fiatal fiú, Ryder vezeti a 6 kutyát, akik a bajba jutottakon segítenek. Nagyon jó barátságot ápol a 6 kutyuskával és kreativitásának köszönhetően nagyon jó vezető.

Ryder
Ryder

Mancs őrjárat szereplők: Chase egy 7 éves németjuhász kutya, aki rendőr- és kémkutyaként szolgál. Jellegzetes színe a királykék. Jó a szaglása és a látása. Macska és toll allergiával küzd. Szokásos járműve a királykék színű rendőr cirkáló. Mivel a rendőrségnél dolgozik Chase, ezértkiválóan ért a biztonság fenntartásához.

Mancs őrjárat Chase
Chase

Marshall egy ügyetlen, de hozzáértő 6 éves dalmata kutyus, aki tűzoltóként és mentősként szolgál. Jellegzetes színe a piros. Ő is szerepel a legtöbb epizódban, és a legtöbbet használt kölyökkutya. Fő járműve a piros tűzoltóautó. Mivel a tűzoltóságnál dolgozik, ezért különféle tűzoltói tapasztalatokkal rendelkezik. Marshall a többi kutyához hasonlóan bátor és kiemelkedő humorérzékkel rendelkezik.

Marshall
Marshall

Mancs őrjárat szereplők: Skye egy 7 éves cockapoo, aki a csapat légimentő kölyök kutyaként szolgál. Jellegzetes színe rózsaszín. Általában egy szürke helikoptert vezet, rózsaszín díszítéssell. Skye egy helikopterrel dolgozó mentőkutya, aki a tengeri és hegymászó mentésben is segítséget tud nyújtani. Ryderhez hasonlóan nagyon barátságos a többi kutyussal.

Mancs őrjárat Skye
Skye

Rocky egy 6 éves nem fajtiszta kölyök kutyi, aki újrahasznosító és ezermester kölyökként szolgál. Jellegzetes színe citromzöld. Fő járműve egy citromzöld színű újrahasznosító kocsi.  Rocky az elektronikai eszközök kezelésében a legügyesebb. A probléma megoldás hatékonyan megy neki.

Rocky
Rocky

Rubble csak egy 5 éves bulldog kutyus, aki építőkölyökként szolgál. Jellegzetes színe sárga. Fő járműve a sárga buldózer. Rubble erős fizikummal rendelkező kutyus, aki kiválóan ért a földmunkákhoz.

Mancs őrjárat Rubble
Rubble

Mancs őrjárat szereplők: Zuma egy 5 éves csokoládé színű labrador retriever kutya, aki vízimentő kölyökként szolgál. Jellegzetes színe a narancssárga. Fő járműve a narancssárga színű légpárnás jármű, amely szárazföldön és vízen is elég jól szolgál. Zuma a kutya csapatban vízi mentőként és búvárként dolgozik. Kiválóan úszik és jól tudja kezelni a vízi járműveit.

Zuma
Zuma

Ők mindannyian különleges hősök és a 10 éves Ryder segítői. A fiú zseni és a város lakóinak segít minden nap kutyáival együtt. Minden kutyusnak van valami különlegessége. Van, amelyik a levegőben végzi munkáját, némelyik pedig a víz alatt. De egy biztos, a csapat minden esetben siet, hogy segítségükre legyenek valakinek, aki éppen bajba keveredett. Munka mellett azonban a Mancs Őrjáratnak mindig van ideje kalandra és mókázásra.

További Mancs őrjárat mesék:

Mancs őrjárat: A film

A történet új helyszínen játszódik, a New York ihlette Kalandvárosban. A megszokott kisvárosi hangulatot és kalamajkákat felváltották a nagyszabású rendezvények és a nagyvárosi léptékű katasztrófák. Chase, Marshall, Zuma, Rubble, Rocky és Skye új főhadiszállást létesítenek Kalandvárosban, új járgányokkal vették fel a harcot Humdinger úrral szemben. 

A megszokott csapatot az új kutya segítette a nagyvárosban, Liberty, a hosszúszőrű tacskó. Bepillantást nyerhetünk Chase előéletébe, végig kísérhetjük a komoly jellemfejlődésen, miközben Humdinger úr hibát hibára halmoz a hatalma növelése érdekében.

A cselekmény szerkezete hasonlít a sorozatban megszokotthoz, az egy órás filmben négy nagy mentésre került sor a szereplők által, az első kisebb katasztrófához képest a negyedik már egészen gigantikus méretűnek számított. A szórakoztatás mellett a film tanító jelleggel is szól a gyerekekhez olyan rejtett, vagy épp direkt üzenetekkel, mint a „tűz nem játék” és figyeljünk oda egymásra, segítsük egymást. 

Nagy örömömre szolgál, hogy a készítők ezúttal a felnőttekre is gondoltak. A film zenéje kifejezetten élvezhető, hála Adam Levine dalának, és még pár olyan poén is elhangzik, melyen nemcsak a közönség apraja derült jót. Ebből a filmből végre az is kiderül, miből futja Ryder szereplőnek a sok high-tech kütyüre. 

Egy kifejezetten élvezhető mesefilmet láthatunk. Hoz újat a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. A szülők azonban készüljenek fel, hogy a Paw Patrol film után a gyerekek részéről újra meg fog nőni az igény a Mancs őrjárat plüss figura, Mancs őrjárat játék és minden elképzelhető vagy elképzelhetetlen hasznos vagy haszontalan tárgy iránt.

Vigyázz, kész, mancs!

1. Vigyázz, kész, mancs! Chase, Marshall, Zuma, Rubble, Rocky és Skye versenypályát akarnak építeni és hogy élőben is megcsodálhassák kedvenc pilótájukat a Mancs őrjárat mesében. De amikor a példaképük nem tud megjelenni a versenyen, Marshallnak kell, hogy versenyezzen. Marshall ráadásul önbizalomhiánnyal küzd és egy szuper gyors ellenféllel is szembe kell néznie, ha nyerni szeretne.

2. lufi mentőakció. A karnevál hatalmas lufijai elszabadulnak a városban, így a Mancs Őrjárat szereplők Chase, Marshall, Zuma, Rubble, Rocky és Skye, akire vár a feladat, hogy megmentsék a léggömböket és magát a karnevált is. Ha ez nem lenne elég, a kutyák barátai egy ritka pók hálójának csapdájába esnek, így ők is megmentésre szorulnak a Mancs őrját mesében.

Vélemény, hozzászólás?