You are currently viewing Bing Nyuszi Pando, Ezért Szeretjük

Bing Nyuszi Pando, Ezért Szeretjük

Bing nyuszi karakterek 2 év körüli kisgyerekek. Bing nevelője Flop, Sula nevelője pedig Amma. A két nevelő nagyon nagy türelemmel figyeli a gyerekekeket, akik felfedezik a világot. Bing nyuszi Pando egy különleges kisgyerek. Cikkünkben róla lesz szó.

Bing nyuszi Pando

Pando egy 2 év körüli panda maci. Jellegzetes tulajdonsága, hogy folyton leveszi a nadrágját. Mivel 2 év körül van a kora, így ez azt jelzi, hogy Bing Pando lassan szobatiszta lesz. A gyerekek gyakran jelzik valamilyen formában, hogy lassan szobatiszták lesznek. Ennek egyik jele, hogy folyton leveszik a nadrágjukat vagy a pelenkájukat. A Bing nyuszi mesében Pandonak nem célja, hogy rosszra tanítsa a gyerekeket és, hogy ne engedelmeskedjenek. A mese célja a szobatisztaságra való nevelés is lehet.

Bing és Pando viszonya 

Bing nyuszit és Pandot gyakran látjuk veszekedni a mesében. Egyik részben ugyanazzal az uzsonnás dobozzal rendelkezik a 2 karakter, ezért nem tudják meghatározni, hogy melyik volt Pandoé és melyik Bingé. Sula tanácsára azonban végre meg tudják különböztetni egymástól a két uzsonnás dobozt. Egy másik részben a Bing nyuszi által ásott gödröt Pando tönkreteszi. Ebben a helyzetben is Flop segít őket kibékíteni.

Bing nyuszi Pando

Pando nem szándékosan veszik össze mindig Bing nyuszival. Pando egyszerű gyerek, aki még nem ért dolgokat. Szerencsére Amma és Flop, aki mindig ott van, hogy kibékítse a két karaktert. Szülőként is az a dolgunk, hogy ilyen helyzetekben mindig ott legyünk a gyerekekkel, hogy mindig béke legyen.

A viszonyuk valójában

Pando nevelője Paula. Pandot nem csak veszekedni láthatjuk azonban az egyes részekben Binggel. Egyik részben segít Bingnek megjavítani a sárkányát és röptetni azt. Így egy nagyon jó barátság van köztük Binggel. Az együtt tapasztalt élmények közelebb viszik egymáshoz a két jó barátot. Mivel Bing is tud számítani Pandora, így egy szoros barátságról beszélhetünk, ami köztük van.

A Bing nyuszi részeket meg tudod tekinteni a a yotube-on, a videán és mesefilmek oldalon.