You are currently viewing Pando miért veszi le a nadrágját?

Pando miért veszi le a nadrágját?

Pando szereplő a Bing nyusziban

Pando a Bing nyuszi mese egyik szereplője. Barátaihoz hasonlóan nevetve oldja meg a feladatokat, amik rá várnak. Pando egyik legjobb barátja Bing nyuszinak, de sokakat foglalkoztat az a kérdés, hogy Pando miért veszi le a nadrágját? Cikkünkben erre a kérdésre fogunk választ adni.

Pando miért veszi le a nadrágját?

Pando a gyerekek viselkedéséhez hasonló karakter. Abban, hogy leveszi a nadrágját semmilyen egyéb mondanivaló nincs. A gyerekekhez hasonlóan szeret rosszalkodni és azzal, hogy leveszi a nadrágját nem csak rosszalkodni tud, de a kényelmét is szolgálja Pandonak. A gyerekek Pandohoz hasonlóan szeretik levenni a nadrágjukat, ebben semmi kivetnivaló nincs. Azonban, hogy Pando mindig mindenhol leveszi a nadrágját nem a legjobb jelenet a gyerekek számára. Így a gyerekek is mindig bárhol lesznek le fogják venni a nadrágjukat Pandohoz hasonlóan. A Bing nyuszi mesének nem célja a rossz példa a gyerekek számára. Azonban fontos elmagyarázni a gyereknek, hogy ez csak egy mese és nem teheti meg, hogy akárhol van leveszi a nadrágját.

Pando nadrág nélkül

Miért veszik le a gyerekek a nadrágjukat?

A gyerekeknél elmondható, hogy a szobatisztaságnak egy korai jele, ha leveszik a nadrágjukat vagy  a pelenkájukat. A Bing nyuszi mesében Pando is lassan szobatiszta lesz, ezért Pando karaktere egy 2 éves kisgyereknek felel meg. Ne aggódjunk azonban, ha még a gyerek nem veszi le a nadrágját vagy a pelusát, de már elmúlt 2 éves. A gyerekek egymástól különbözően fejlődnek, így nem minden két éves kezdi jelezni, hogy elindult útja a szobatisztaság felé.

A kisgyermek önállóságának másik jele, hogy kanalat, villát és poharat használ, mint a nagyok. A gyermek önállósága az öltözködésben is megnyilvánul. Először a ruháit veszi le egyedül, majd később megpróbál felvenni egyszerűbb ruhadarabokat is. Ha nem sietünk sehová sem, akkor mindig adjuk meg neki a lehetőséget, hogy önállóan öltözködjön. Ha a gyereket hagyjuk önállóan öltözködni, akkor ha sietünk valahová is jobban fogja engedni, hogy mi öltöztessük azzal szemben, hogy mindig mi akarjuk öltöztetni.

Összegezve, hogy Pando miért veszi le a nadrágját adtunk egy hosszú választ.