Bosszúállók szereplők

Csípi a gyerek a Bosszúállók szuperhősöket, azonban nem tudod a Bosszúállók szereplők neveit? Nem gond, mi segítünk jobban megismerni a Bosszúállók szuperhősöket!

Bosszúállók szereplők:

Amerika Kapitány

A második világháború alatt a hazafias Steve Rogersnek helyet ajánlottak a hadsereg legfontosabb hadműveletében: az Újjászületésben. A kísérleti szuperszérummal befecskendezett Rogers fokozott kitartással, erővel és reakcióidővel emelkedett ki a kezelésből. Kiterjedt kiképzésével és elpusztíthatatlan Vibranium pajzsával Rogers hamarosan az ország legfőbb fegyvere lett: AMERIKA KAPITÁNY! Bár Rogerst a háború vége felé tartó tetőponti csata során jégbe fagyott, felfedezték, és évtizedekkel később újjáélesztették. Most az élő legenda folytatja a háborút a gonosz ellen a modern időkben a Bosszúállók tagjaként! 

Vasember

Amikor a milliárdos iparos, Tony Stark felveszi kifinomult acélhálós páncélját, élő high-tech fegyverré válik – a világ legnagyobb harci gépezetévé. Tony a legkorszerűbb kampányok folytatására, a hangrepülés elérésére és a nagyobb jó védelmére alapozta ultramodern alkotását! Ő a Páncélos Bosszúálló – akit a szív hajt, amely részben gép, de hős! Ő a LEGYŐZHETETLEN VASEMBER! 

Bosszúállók szereplők: Hulk

Egy hatalmas adag gammasugárzás átalakította a briliáns, de szelíd tudós Bruce Banner DNS-ét, felébresztette a génjeiben rejtőzködő, adrenalinnal táplált hőst… HULK! A kevés szóból és hihetetlen erőből álló hős Hulkot régóta üldözik azok, akik saját céljaikra akarják használni hatalmas erejét, vagy azok, akik úgy gondolták, hogy a Jáde Óriás haragja túl veszélyes ahhoz, hogy kordában tartsák. Most, a Bosszúállók tagjaként, Hulk segít leküzdeni azokat az elképzelhetetlen fenyegetéseket, amelyekkel egyetlen hős sem tud szembenézni egyedül, remélve, hogy legalább bebizonyítja a világnak, hogy ő a létező legerősebb HŐS! 

Thor

Az északi legenda Odin fiának, Asgard trónörökösének történetét meséli el – ő THOR, a mitológia leghatalmasabb hőse! Thor ereje, kitartása és harcra való törekvése sokkal nagyobb, mint asgardi testvéreié. A hatalmas Thor egy elvarázsolt Uru kalapácsot, Mjolnirt forgat, és mestere a mennydörgésnek és a villámlásnak. 

Bosszúállók szereplők: Fekete Özvegy

Natasha Romanoff a Fekete Özvegy néven ismert szuperkém! A kémkedés terén alaposan kiképzett és a legmodernebb felszerelésekkel felszerelt Black Widow harci képességei gyakorlatilag páratlanok. S.H.I.E.L.D egyik legértékesebb ügynöke, számos black-op küldetést hajtott végre, és a közelmúltban Nick igazgató bízta meg .

Most, hogy segítettünk a Bosszúállók szereplők neveikben,szeretnénk ha tudnád nálunk kaphatóak Bosszúállók cuccok. Megtalálhatóak vagyunk az emagon és a vaterán is. 

Bosszúállók termékeink:

Vélemény, hozzászólás?