Bing nyuszi ágyneműhuzat, a megfelelő

Bing nyuszi sok gyerek kedvence, de vajon hogy választható ki a megfelelő Bing nyuszi ágyneműhuzat? Cikkünkben alaposan körbe járjuk hogy válaszd ki a megfelelőt.

Bing nyusziról röviden

A kisgyermekek sokszor érezhetnek félelmet, dühöt egy-egy életbeli feladat során. A bing nyuszi mesehős olyan élethelyzetekben találja magát, ami a kisgyermekekhez hasonló. Legyen az mondjuk egy tűzijáték, amitől a gyerekek is félelmet érezhetnek. Flop Bing nyuszinak a tanítója, mindig segít neki hogyan vészelje át az ilyen helyzeteket. Megtanítja neki miért ne féljen a tűzijátéktól. A bing nyuszi szereplők nem csak a gyermeki félelmeket elevenítik meg, hanem gyermekhez hasonlóan viselkednek a mese során. A felnőttek is nagyon szeretik a Bing mesét, mert amikor a gyerekek nézik, akkor sokszor megnyugvást éreznek, hisz tudják nincsenek egyedül az életbeli problémájukkal.

Bing nyuszi ágyneműhuzat – Pamut vagy poliészter?

Gondolom elgondolkodtál már azon, hogy poliészter vagy pamut bing nyuszi ágyneműhuzat legyen a választás. Ha még nem tudod melyik legyen az ideális, akkor jó helyen vagy. Elmagyarázom neked, hogy miért lehet jó választás mind a kettő. Igen, ez nem csak ámítás, hiszen ma már mind a kettő jó választás lehet. A pamut ágyneműhuzat előnye, hogy nedvszívó képessége nagyon jó, így több ok miatt is megfelelő lehet a gyermek számára. Egyik ok, hogy az éjszakai izzadás miatt nem kell úgy felkelni a gyereknek, hogy csurom víz az ágya, a másik ok, hogy így könnyebben szárad mosás után, de emellett a könnyebb tisztíthatósága miatt kevésbé szaporodnak el a gyerekszobában a  baktériumok, így tiszta lehet a lakásunk. A poliészter a pamuthoz hasonlóan könnyen tisztítható, elég csak a mosógépbe dobni, és szintén gyorsan szárad. A poliészter nehezebben fakul ki, így a Bing nyuszi figura hosszabb ideig megőrzi a szép színét az ágyneműn.

Ezért összességében elmondható, hogy mind a kettő jó választás lehet a tévhitekkel ellentétben. Mert ma már a poliészter is ugyanolyan jó anyagú, mint a pamut.

Pamut fonalak, amiket ágyneműhuzatokhoz is használnak.