You are currently viewing Flop milyen állat? Bing nyuszi rajzfilm

Flop milyen állat? Bing nyuszi rajzfilm

A Bing nyuszi mesében a 2 év körüli gyerekek folyton nevetve tanulnak és fedeznek fel új dolgokat. Flop a Bing nyuszi mese egyik karaktere. Flop a Bing nyuszi mesében Bingnek a nevelőjeként jelenik meg. Azonban sok szülőt foglalkoztat, hogy Flop milyen állat?

Flop milyen állat?

Flop egy plüss nyusziként jelenik meg a mesében. Tehát a kérdésre, hogy Flop milyen állat? Az a válasz, hogy Binghez hasonlóan egy nyuszi. Flop férfi hanggal rendelkezik, így feltételezhetően egy apa szerepét próbálja imitálni. Bing gondozójának, az az Flopnak végtelen türelme van, így rengeteg szülő példát tud tőle nyerni. Bing a türelemnek köszönhetően gyorsan meg tudja érteni az új dolgokat, így ha félelme is volt bármi iránt, az hamar elillant. 

Milyen állat Flop?

Flop, ha távol van és történik Binggel valami, akkor egyből őt fogja hiányolni Bing. A 2 év körüli gyerekek nagy szeretettel ölelgetik Flopot, aki mindig kész a segítségre bármi is történjen. Hiányolni Flopot nem más, mint amolyan Bing szokás.

Flopnak a neveléséhez hozzátartozik, hogy Binget megdicséri minden apróságért. Ez fontos gyereknevelés szempontjából. Ha a gyereket folyton megdicsérjük, az hozzájárul az egészséges önbizalom kialakulásához. Így felnőtt korban nem kell majd küzdenie az önbizalomhiánnyal, mert gyermekként sikerült kialakulnia az egészséges énképnek. Dicsérjük meg gyerekünk erőfeszítéseit és bármilyen jó cselekedetét.

Flopnak az is feladata, hogy a gyerekek ne veszekedjenek egymással. Ilyenkor segít a gyerekeknek, hogy bár mindkettőnek igaza van, de mi lehetne a helyes ebben a helyzetben, hogy ne veszekedjenek.

Szülőként lehetek olyan türelmes, mint Flop?

Szülőként nehezebb a türelem megtartása, mivel a gyereknevelés 0-24 órás feladat. Mi nem vagyunk kitalált karakterek egy mesében, mint Flop. Azonban a türelem gyakorolható és a gyereknevelés is gyakorolható. Fontos, hogy mindig úgy viselkedjünk a gyerekkel, ahogy mi is szeretnénk, hogy viselkedjen velünk. Így az elfogadhatatlan, hogy a gyerekkel kiabáljunk. Nem lehetünk egész nap türelmesek, de higgadtnak lenni gyakorlás kérdése. Így nem kizárható az sem, hogy egyszer olyan türelmesek legyünk, mint Flop.

Összességében: Flop milyen állat? Egy nagyon türelmes nyúl.