Bing nyuszi és barátai

A Bing és barátai rajzfilm

A Bing egy brit animációs gyerek mese sorozat, amely Ted Dewan könyvein alapul. A sorozat egy Bing nevű 3 év körüli óvodás fekete színű nyuszit követi nyomon, amint megtapasztalja az őt körülvevő világot. Hétköznapi történéseket használ fel a Bing mese annak bemutatására, hogyan tanul új módszereket a helyzetkezelésre gondozója, Flop és barátai segítségével Bing nyuszi. Például egyik részben megijed a tűzijátéktól ekkor Flop segít neki hangtompítót szerezni a fülére, hogy ne féljen Bing. Az összes mese azzal zárul, hogy “ez egy Bing szokás”.

Kik Bing nyuszi barátai a mesében?

Bing – Kis nyuszi, aki a főhős. Bing egy 3 éves fekete antropomorf nyuszi.  Antropomorf szó jelentése: Emberi alakban megjelenő, emberi tulajdonságokkal elképzelhető, például egy állat személyében megjelenik mint egy nyuszi. Kedvenc játéka Hoppity Voosh, aki egy nyúl szuperhős. Bing zöld inget, piros-fekete kockás nadrágot és fekete-fehér tornacipőt visel és Bing imád dúdolni, fütyülni, színlelni és zavaró gyermeki dolgokat csinálni. 

Flop – A nyuszika gondozója. Flop végigvezeti Binget kisgyermek életén, szórakoztatja és megnyugtatja, ha problémával szembesül. Flop egy narancssárga színű nyúl. Flop Bing szüleinek vagy egyik szülőjének szimbolikus ábrázolása.

Hoppity – Bing nyuszi kedvenc játéka. Hoppity-vel gyakran ölelkezik.

Sula – Egy barna, nőstény antropomorf elefánt. Sula az egyik legjobb barátja. Sula rózsaszín és sárga inget visel nadrággal és arany színű tornacipővel. Sula kedvenc játéka egy viziló, ami egy tündérnek öltözött víziló. 

Koko – A nyuszi barátja.Koko egy fehér antropomorf nyuszi, aki Bing unokatestvére és Charlie nővére. Koko 10 évesen a legidősebb gyerekszereplő. 

Charlie – Bing barátja, Charlie egy fehér antropomorf nyuszi, aki Koko 1 éves öccse és Bing unokatestvére, aki nem tud beszélni. Charlie mindent a szájába vesz, és a többiek azt mondják: „Ne rágd meg, Charlie!” 

Pando – A nyuszi második legjobb barátja. aki Bing szomszédjában él. Pando egy antropomorf hím panda.

Amma – Sula gondozója. Amma egy alacsony, kék bőrű elefántszerű lény.

Paula – Pandó gondozója és ő a boltos.

Padget – Padget Pando gondozója. Padget a sarki boltot vezeti Bing lakóhelye közelében. Padget néha észrevehető, ahogy kocog, vagy a sárga tuk-tukot vezeti. A Padget egy alacsony, zöld színű lény.

Ha a gyerekednek éppen valamelyik Bing mesehős a kedvence, akkor ezek alapján már tudni fogod, hogy kire gondol. A rajzfilm egyre növekvő népszerűsége miatt széles körben elterjedtek a Bing és barátaihoz kapcsolódó játékok az utóbbi időben, legyen szó plüss figurákról, kirakókról vagy akár ágyneműről!

Most, hogy segítettünk a Bing barátaiban,szeretnénk ha tudnád nálunk kapható Bing étkészlet, tányér, gyermek ágyneműhuzat  és sok egyéb Bing termékek, cuccok ami érdekelheti a gyerkőcöt.

Vélemény, hozzászólás?