Jégvarázs ágyneműhuzat, a megfelelő

A jégvarázs ágyneműhuzat sok rajongót lázba hoz, de vajon hogy válasszuk ki a megfelelőt kislányunknak? Cikkünkben erre adunk választ.

Jégvarázsról röviden

Jégvarázs, más néven Frozen 2013-ban bemutatott mozifilm, amelynek főszereplője Elza, aki varázsereje miatt megsebesíti Annát, aki a testvére. Amikor bekövetkezik a baj, Elza elmenekül Arendelle királyságából. Huga, akit Annának hívnak pedig elmegy megkeresni nővérét Elzát Olaffal és Kristoffal. A mese végén rájön Elza, hogy hogyan tudja kordában tartani varázserejét, aminek köszönhetően az ország felolvad a tél alól.

A Jégvarázs a rajongókat a  csodás zenéknek köszönheti, és hogy a jó és a rossz harcol egymással. Amikor a jó és a rossz harcol egymással az emberek azért szeretik, mert fokozza az izgalmakat.

Jégvarázs ágyneműhuzat – Pamut vagy Poliészter?

Amikor Jégvarázs ágyneműhuzat vásárlásán gondolkodunk, sokszor felmerül bennünk a kérdés, hogy pamut vagy poliészter legyen az ágyneműhuzat. Igazából mindkettő remek választás lehet a gyermek számára. Nem számít, hogy a Jégvarázs ágyneműhuzat pamut vagy poliészter. Tudod miért? Mert mindkettő gyorsan szárad, ezért mosás után nem sokkal hamar újra tudjuk használni őket. Így otthonunkat könnyebben rendben tudjuk tartani, de  a gyors száradásnak köszönhetjük a gyerekek kényelmét is. Sok ember fejében él az a kép a poliészterről, hogy nem túl jó anyag. A valóságban ma már ez anyag másképp készül, mint régen, ezért ma már ez is nagyon jó anyagnak számít a pamuthoz hasonlóan.

A jégvarázs mesefilmet felnőttek is kedvelik, mert az olyan történetekben, amelyben a jó és rossz harcol egymással, érzelmeink egy magasabb fokát élhetjük meg. Így elvonatkoztatva a mindennapoktól, nagyon izgalmas lehet a felnőtteknek is a Jégvarázs rajzfilm. Amikor a felnőttek azonosulnak Elza karakterével, akkor megélik minden érzelmét, köztük a szomorúságot is, ami fokozza az izgalmakat. A jégvarázs az első olyan Disney mese, amelyet nő írt és rendezett, méghozzá Jennifer Lee. A kritikusok véleménye szerint leginkább pozitív volt a Jégvarázs megítélése.

Pamut fonalak gyermek ágyneműhuzathoz