SpongyaBob: Ki a vízből – A herkentyűburger akció

Spongyabob: ki a vízből spoiler – A herkentyűburger akció

Egy kalóz elkoboz egy könyvet amiből kiderül, hogy bikinifenéken van egy étterem aminek rozsdás rákolló a neve és itt kapható herkentyűburger. A tulaj Rák úr, a szakács neve Spongyabob. Spongyabob szereti patrikot, a legjobb barátját, szereti csiguszt, a házi állatát, és szeret herkentyűburgert sütni. Plankton egyetlen élet célja, hogy ellopja a herkentyűburger titkos receptjét. De spongyabob mindig megmenti a titkos herkentyűburger receptet.

Planktonnal kaja csatát vív Spongyabob és Patrik. Plankton robotjából ki fogy a benzin, ezért Rák úr és Spongyabob kineveti. Ennek ellenére Plankton majdnem megszerzi a herkentyűburger receptet, de az elillan. Rák úr nem akarja elhinni, hogy nem Plankton lopta el a receptet. Bikinifenéken káosz tombol, mert nincs herkentyűburger. Mindenki azt hiszi, hogy Plankton és Spongyabob lopta el a titkos receptet. Ezért mindenki őket kergeti így elmenekülnek Szandihoz. De Szandi megbolondult a herkentyűburger hiány miatt. Ezután Csiguszhoz mennek, de ő se segít nekik. Ezért Spongyabob és Plankton lesznek egy csapat. Patrikot elaltatva kiszabadítják Karent. Időgépet akarnak belőle készíteni. Visszamennek a múltba és azt hiszik megszerzik a herkentyűburger receptjét.

Spongyabobot fel akarják áldozni, de herkentyűburger illatot éreznek, ami a felszínről jön. Bubi, a delfin fel viszi őket hálából a felszínre. Itt találkoznak a kalózzal akitől megtudják, hogy ő lopta el a titkos receptet és száműzi őket Pelikán szigetre. Szuperhősként visszatérnek és elkapják a kalózt,de az megszökik. A nyomába erednek és a könyv amivel történetet lehet írni elég. Plankton visszaszerzi a titkos receptet és neki köszönhetően visszakerülnek Bikinifenékre. 3000 herkentyűburgert adnak el Bikinifenéken. Erről szól a Spongyabob ki a vízből film.

Vélemény, hozzászólás?