Verdák autók nevei

Csípi a gyerek a Verdák autóit, azonban nem tudod A Verdák autók neveit? Nem gond, mi segítünk jobban megismerni A Verdák autók szereplőit. A Verdák autók nevei ne okozzon többé fejtörést neked!

Verdák autók nevei részletesen:

Villám McQueen – 2002-es, a 95-ös számú Le Mans endurance versenyautó.Villám McQueen egy híres versenyautó, aki megtanulja, hogy az életben több van, mint csak versenyezni és nyerni.

Verdák autók nevei: Matuka – 1951-es, az L-170-es International Harvester autómentő. Matuka legjobb barátja Villám McQueen, Holley de Lux pedig a barátnője. 

Sally Carrera – 2002-es Porsche 911. Sally egy fiatal Porsche, Kipufogófürdőn él barátaival és itt találkozik a városukban lerobbant Villám MxQueen-el.Villám McQueen barátnője lesz Sally Carrera.

Holley de Lux – Titkosügynök, mindig is ez volt az álma. Holley De Lux Matuka barátnője. Ugyanúgy büszke a horpadásaira mint Matuka.

Doc Hudson – 1951-es Hudson Hornet autó.

Egy animált, antropomorf nyugdíjas versenyautó, aki a 2006 -os Pixar Cars című filmben szerepel orvosként és helyi bíróként.

Ramone – 1959-es Chevy Impala Lowrider. Ramone minden autót lefest, aki belép a karosszéria művészet házába.

Joe Komposztor – Az 1978-as General Motors G-Body versenyautó.

Joe Komposztor egy versenyautó, Villám McQueen egyik legnagyobb ellenfele az első film során. 

„The King” Strip Weathers – Az 1970-es Plymouth Superbird.

Fillmore – 1960-as VW Transporter T1

Őrmester – 1941-es Willys MB Jeep

Luigi – 1959-es Fiat 500 autó.

Guido – Autós targonca.

Seriff – 1949-es Mercury Club Coupe rendőrautó.

Mack – 1985-ös Mack Super-Liner kamion, Villám McQueen sofőre.

Lizi – 1923-as Ford Model T-s idős női autó.

Tőti – 1957-es Motorama női autó.

Piró – 1960-as tűzoltóautó.

Ha a gyerekednek éppen valamelyik Disney Verdák mesehős a kedvence, akkor ezek alapján már tudni fogod, hogy kire gondol. A rajzfilm egyre növekvő népszerűsége miatt széles körben elterjedtek a Verdák és barátaihoz kapcsolódó játékok az utóbbi időben, legyen szó plüss figurákról, kirakókról vagy akár ágyneműről!

Most, hogy segítettünk a Verdák kocsi neveikben,szeretnénk ha tudnád nálunk kapható Verdák étkészlet, pohár, Verdák termékek, cuccok ami érdekelheti a gyerkőcöt.

Verdák autók Termékeink:

Vélemény, hozzászólás?